MIJN ZWANGERSCHAPS E-BOOK

MIJN ZWANGERSCHAPS E-BOOK

“Alles wat je moet weten tijdens en na de zwangerschap.”

Vorige week kwam mijn e-book over zwangerschapstraining beschikbaar op de website van Personal Lifestyle Gym. Dit boek heb ik geschreven om vrouwen wat makkelijker op weg te helpen tijdens en na de zwangerschap. Omdat er veel informatie op je afkomt, heb ik alles wat je moet weten samengevat in dit boek.

In de afgelopen zes jaar heb ik als personal trainer die specialiseert in zwangerschapstraining met veel vrouwen gewerkt tijdens en na de zwangerschap. Tijdens deze samenwerking en trainingen met deze geweldige cliënten, heb ik veel geleerd over hoe de veranderingen plaats nemen en welke obstakels er op je pad kunnen komen.

Dit e-book is bedoeld voor zwangere vrouwen die geen onderliggende klachten ervaren. Mocht dat wel het geval zijn, dan kan het zijn dat er gespecialiseerde hulp nodig is en kan het boek alleen een aanvulling geven op die gespecialiseerde training. Indien je klachten ervaart en hiervoor hulp nodig hebt, dan kan ik je doorverwijzen naar een specialist die je nodig zou kunnen hebben. Neem hiervoor contact met me op.

Dit boek is uitstekend als je alles wilt weten over training, voeding en rehabilitatie van veel voorkomende symptomen tijdens en na de zwangerschap. Ook na de zwangerschap hebben vrouwen regelmatig klachten als resultaat van de zwangerschap en omdat ik daar zoveel mee bezig ben geweest over de afgelopen jaren, kan ik je vertellen dat dit percentage veel te hoog ligt ten opzichte van alles oplossingen die mogelijk zijn door de juiste training, voeding en lifestyle.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over dit boek, zwangerschapstraining of wat je allemaal zou kunnen doen, kom dan naar de website www.personallifestylegym.nl of neem contact op.

Haal het beste uit jezelf voor jou en je baby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.