OVER ZWANGERSCHAPSTRAINING

Bij personal lifestyle gym heb ik de zwangerschapstraining ontwikkeld, waarin ik mijn eigen kennis heb toegevoegd aan het overload concept. Je wordt tijdens en/of na je zwangerschap begeleid om fit te worden en te blijven.

de combinatie van opleiding, ervaring en overload, zorgt voor balans tussen resultaat en aandachtspunten voor elk individu, terwijl je optimaal traint met progressie.

OVER SHARON

Ik ben sharon kiewiet en heb zo’n tien jaar ervaring met het trainen van pre-post natale vrouwen. Ik ben in Schotland begonnen met personal training, na het behalen van mijn opleidingen. Na anderhalf jaar ben ik gaan specialiseren in het trainen rondom de zwangerschap. Met het concept van Personal Lifestyle Gym “Overload” heb ik een systeem ontwikkeld waarbij pre en postnatale vrouwen sterk en gezond worden

en/of blijven. Doormiddel van deze training en voedingsadviezen, gericht op zwangerschap en lifestyle kun je doelgericht en met focus op o.a de bekkenbodem, buik, stabiliteit en kracht met mij aan de slag.

Door de jaren heen komen steeds dezelfde klachten rondom de zwangerschap weer terug. Zo is het voor mij duidelijk geworden waar die aandachtspunten liggen en wat er moet gebeuren om de klachten te verminderen terwijl je een gezond lichaam behoud. Daarbij is het feit dat de gesteldheid van de baby vaak verbeterd wanneer mama ook goed in haar vel zit.

Een fit en gezonde moeder is belangrijk voor optimaal balans tussen jou en je kind en zorgt ervoor dat je van elk moment kunt genieten.

www.sharonkiewiet.nl

OVER PERSONAL LIFESTYLE GYM

Na mijn terug keer in Nederland in 2018, sloot ik me aan bij Marc en zijn team bij Personal Lifestyle Gym. Ik begon full time, als personal fitness coach in Hillegom gelijktijdig aan de opening van deze tweede club.

Bij Personal Lifestyle Gym kun je 1 op 8 in Hoofddorp en 1 op 7 in Hillegom trainen met de begeleiding van een ervaren trainer. Dit geeft je de mogelijkheid, doel gericht en op een verantwoorde manier te trainen, terwijl je niet 1 op 1 traint. Inmiddels ben ik fulltime personal trainer, 1 op 1 en ben ik in 2020 begonnen met het ontwikkelen van de Zwangerschapstraining.

Er zijn verschillende opties waaruit je kunt kiezen wanneer je wilt beginnen met pre of postnatale training. Personal Training (1 op 1 – onbepaalde tijd), Een pakket van 3 sessies die je alle basis meegeeft of je kunt ervoor kiezen om in de personal fitness bij ons te trainen. Dit betekent dat je zelfstandig aan de slag gaat met de provisie van één van onze personal trainers, die tot max 8 mensen tegelijk helpt.

Bij de personal fitness word er gebruik gemaakt van een app waarmee je inlogt en zo je eigen schema’s kunt zien. Deze schema’s worden dan ook door mij gemaakt en alles wat we bespreken in de intake wordt daarin mee genomen. Zo kun je toch op maat te werk gaan.

http://www.personallifestyle.nl

ZWANGERSCHAPSTRAINING IS EEN TOTAAL PAKKET DIE JOU ONDERSTEUNT IN ALLES RONDOM ZWANGERSCHAP EN LIFESTYLE || VOOR EN NA DE ZWANGERSCHAP.